Få ord i hovedet og på hjernen
10. august 2020

Mere end nogensinde er der brug for, at vi mødes om det, vi synes, er vigtigt her i livet. Corona-krisen gør os tænksomme og sårbare, men giver os også mulighed for at forstå, at vi er dybt afhængige af hinanden, hvis vores liv skal leves fuldt ud.

Derfor er jeg så ovenud glad for, at jeg nu igen skal ud og blive klogere ved at lytte til og tale med og for publikum både her og hisset. Jeg glæder mig så ustyrligt meget til at møde jer. Mange har flyttet foredrag fra det forår, der blev helt stille, så det er et tæt pakket efterår, jeg går i møde med foredrag, kurser, bogskriveri, Englandsophold og ind imellem en stund til at blive farmor for første gang.

Min kalender er nu klar under fanen “kalender” her på hjemmesiden. Der kommer sikkert ændringer, så I må følge med lokalt. Jeg sælger ikke billetter eller har styr på det praktiske, men jeg har fuld tillid til, at alle de steder, jeg kommer, vil tage så godt vare på os alle, som det overhovedet er muligt.

Vi ses derude.

Læs videre

Åbningstale: Kirsten Klein viser os, at vi er bundet til landskabet.

Åbningstale: Kirsten Klein viser os, at vi er bundet til landskabet.

Da jeg mødte Kirsten Klein for første gang, talte vi om, hvor hendes billeder kommer fra.”De kommer nok et sted fra, hvor det gør ondt,” svarede hun. Dengang vidste jeg det ikke, men nu ved jeg. Det er der, genkendelsen får fat. Fra det sted, hvor livet ikke blot er godt, men også smertefuldt. Dengang havde jeg ikke mistet min yngste dreng, mit livs smerter var mildere dengang, men nogle var der jo, og vi talte om børn, der kommer eller ikke, om selv at være barn. Om at længes og være rodløs, blive rykket rundt, rødderne, der ikke fik lov at fæste. Du gik ud. Ud i blæsten. Naturen blev din ”forbundsfælle” sagde du. Derude kunne du gro. "Jeg beder ikke," sagde hun."Det er ikke sådan. Min spiritualitet er bundet til landskabet.”

Læs mere

Kronik i Kristeligt Dagblad: Kirken skal tale med om oplevelser

Kronik i Kristeligt Dagblad: Kirken skal tale med om oplevelser

Uden at have hverken kirkelig baggrund eller den mindste smule åndelig længsel skulle jeg for år tilbage pludselig lære at leve med blandt andet to syn med Jesus, der stod ret op og ned foran mig og talte til mig, som jeg beretter i "Jeg mødte Jesus".Op mod hver anden af os har oplevelser, dokumenterede jeg selv i opfølgeren ”Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved”, men det er er stadig ikke et felt, der er forsket ret meget i, hvordan vi som samfund eller kirke skal leve med.

Læs mere

Jeg mødte Jesus
10 år senere: De fleste var bange for, at jeg blev stenet

10 år senere: De fleste var bange for, at jeg blev stenet

De eneste to, der syntes, det var en god idé at udgive min første bog, var min mand og min redaktør. Alle andre rådede mig til at tie. De forudså hån og stening eller i mildeste fald tavshed og bortvendte rygge. En chef mente, at jeg ikke kunne fortsætte i mit job som journalist. Hun fik andet job inden udgivelsen, jeg fortsatte i min stilling, men hvorfor al den angst? Hvad var dog så grænseoverskridende i min debutbog, at det kunne have kostet mig mit job, min anseelse, min familie, vennerne? Og skete det?

Læs mere

Læs videre